Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία Thelma cosmetics & spa services εκπροσωπεί σε Ελλάδα και Κύπρο τα φυτικά και βιολογικά Γαλλικά προϊόντα Charme d’ Orient Paris, τα οποία έχουν από το 1998  μία καταπληκτική πορεία ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο, καθώς και τα Ισπανικής προέλευσης καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας Tegoder Cosmetics.

Κατόπιν πολυετούς εμπειρίας σε προϊόντα και θεραπείες για χώρους ευεξίας, η εταιρεία αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της συμβουλευτικής SPA. 

 

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη δραστηριότητα της απο την κα Δράκου Κατερίνα. Γεννημένη στις 11-1-1960, παντρεμένη με τον Γεώργιο  Δράκο (Μηχανολόγος) και μητέρα τριών παιδιών.
 

Φοίτησε σε σχολή ιπταμένων συνοδών, όπου και εργάστηκε επί πολλά έτη στην Ολυμπιακή αεροπορία, έπειτα φοίτησε στην σχολή εναλλακτικών θεραπειών ‘’Natural Health Science’’, όπου αρίστευσε με υποτροφία στην ειδικότητα της αρωματοθεραπείας.
 

Διδάχθηκε από τον κ. Μ. Κυριακίδη την Ενεργειακή Διατροφολογία και τη Ρεφλεξιολογία. Παρακολούθησε  σεμινάρια Rejuvance και εναλλακτικών θεραπειών προσώπου, με τη μέθοδο  Julie Hardenberg, από την ίδια δημιουργό της μεθόδου.

 

Το 2007 δημιουργεί το δικό της κέντρο σπουδών «KLD» Key Learning Diploma, όπου διοργανώνει επαγγελματικά σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών, με καλεσμένους έγκριτους ειδικούς, οι οποίοι παρουσιάζουν τη σχέση των Αρχαίων Ελληνικών προϊόντων και θεραπειών με τις σύγχρονες μεθόδους κοσμετολογίας.

Το 2009 δημιουργεί την εταιρία Thelma Cosmetics και εισάγει σε αποκλειστικότητα  για την Ελλάδα και  την Κύπρο, τα φυτικά και βιολογικά Γαλλικά προϊόντα Charme d’ Orient Paris, τα οποία έχουν από το 1998  μία καταπληκτική πορεία ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο, προϊόντα με βιολογική σειρά διεθνώς βραβευμένη και πρώτες ύλες από το Μαρόκο, την Αίγυπτο και τη Συρία.

Η συνεχής αναζήτηση και η αγάπη της για εξέλιξη, την οδηγεί στην Ισπανικής προέλευσης εταιρεία Τegoder Cosmetics,  την οποία επίσης αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα και Κύπρο και είναι βασισμένη στη σύγχρονη κοσμετολογία, ενώ παράλληλα και οι δύο εταιρείες χρησιμοποιούν πρώτες ύλες από φυτικούς πόρους.

 

Το 2014 κατόπιν πολυετούς εμπειρίας σε προϊόντα για χώρους ευεξίας, η εταιρεία Thelma Cosmetics αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της συμβουλευτικής SPA. Γνωρίζοντας τις ανάγκες τέτοιων χώρων, εργάστηκε έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να συνδυάζει ομορφιά και λειτουργικότητα.

 

Το 2017 παραδίδει πλέον τη σκυτάλη της οικογενειακής επιχείρησης στην κόρη της Μαρίζα Οικονομοπούλου

Συγχρόνως, η επικοινωνιακή της φύση και η ανάγκη της να προσφέρει αυτό που έχει αγαπήσει τη διακρίνει ως ομιλήτρια ή οποία και καλείτε σε ελληνικά και διεθνή συμπόσια, για θέματα σχετικά με το γνωστικό της αντικείμενο.

Αρθρογραφεί σε μόνιμες στήλες, στον έντυπο ειδικό τύπο και δεν σταματάει  μέχρι και σήμερα τη συστηματική ενασχόληση με την έρευνα των ελληνικών βοτάνων και τη χρήση τους.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο