Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Φροντίδα Περιγράμματος Ματιών

Πλήρης φροντίδα περιγράμματος ματιών

 
 
Το δέρμα γύρω από τα μάτια θεωρείται το λεπτότερο και πιο εύθραυστο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν αυτή την περιοχή του δέρματος, προκαλώντας απώλεια ελαστικότητας και σχηματισμό ρυτίδων και σακουλών. Το δέρμα γίνεται λεπτότερο, λιγότερο φωτεινό και πιο πιθανό να εμφανίζει μαύρους κύκλους.

Για όλα αυτά, το περίγραμμα των ματιών απαιτεί, για την εξαίρετη και ιδιαίτερη φροντίδα του, πολύ συγκεκριμένα καλλυντικά προϊόντα που εκτός από την πολύ άνετη υφή και κατάλληλα για αυτή την ευαίσθητη περιοχή, περιλαμβάνουν αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που συνεισφέρουν μαζί μια ολοκληρωμένη δράση.  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΤΙΩΝ

Αυτή η σειρά προσφέρει ολοκληρωμένη περίθαλψη περιγράμματος των ματιών, που υποδεικνύεται για όλους τους τύπους δέρματος. Βοηθά να γεμίζει τις ρυτίδες, επαναβεβαιώνει και ανεβάζει το βλέφαρο, αποστραγγίζει και μειώνει τις σακούλες και φωτίζει τους μαύρους κύκλους. Το βλέμμα φαίνεται φρέσκο ​​και ξεκούραστο.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ένα πολύ πλήρες φάσμα προϊόντων (κρέμες, μάσκες, αφαίρεσης μακιγιάζ, ορός, επιθέματα ...) με διαφορετικές συνθέσεις, αποτελεσματικές για πλήρη φροντίδα του περιγράμματος των ματιών.
Τα κυριότερα πλεονεκτήματα που υπάρχουν σε αυτή τη σειρά προϊόντων είναι:
- Υαλουρονικό οξύ : παίζει σημαντικό ρόλο στη δομή του δέρματος και είναι υπεύθυνο για τη σταθερότητα και την ελαστικότητά του. Παρέχει όγκο και ενυδάτωση στους ιστούς.
- Σύστημα ολιγοπεπτιδίων που εξάγονται και καθαρίζονται από τη ζύμωση : διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς της κυτταρικής προστασίας και παρέχει βιολογική ισορροπία. Αυξήστε την ανανέωση των κυττάρων.
- Εξαπεπτίδιο 9: επισκευή και αναγέννηση, που προάγει το σχηματισμό κολλαγόνου και μειώνει και αποτρέπει το σχηματισμό ρυτίδων.

 
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Eye Special Serum 20 ml

Εξαιρετικά ενεργά συστατικά:  βισαβολόλη, εκχυλίσματα αλόης, εκχύλισμα ρούσκου, εκχύλισμα μυρτι..

42,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 34,11€

Special Eye Care Cream 20 ml

Εξαιρετικές δραστικές ουσίες: bisabolol, εκχύλισμα αλόης, εκχύλισμα λαγομηλιάς, εκχύλισμα μυρτιάς, ε..

41,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,23€

Wide Eyes Beauty Sleep Mask 50 ml I

Μάσκα νύχτας για επούλωση και σύσφιξη. Την επόμενη μέρα το δέρμα του περιγράμματος το..

36,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,35€

Eye Special Serum50 ml

Εξαιρετικά ενεργά συστατικά:  βισαβολόλη, εκχυλίσματα αλόης, εκχύλισμα ρούσκου, εκχύλισμα μυρτι..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο