Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Αδυνάτισμα και Κυτταρίτιδα

Το Lipoglaucin ™ είναι μια θεραπεία σοκ ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας σε όλα τα στάδια της και τη φλούδα πορτοκαλιού . Μειώνει τη συσσώρευση λίπους, αποστραγγίζει και εξαλείφει τις τοξίνες. Αυτή η γραμμή βασίζει την υψηλή αποτελεσματικότητά της στο αποκλειστικό σύμπλεγμα Lipoglaucin ™ από την Tegoder Cosmetics που συνδυάζει: Εξαιρετικά καθαριστικό και διοχετευτικό φαρμακευτικό εκχύλισμα βδέλας .
Πεπτίδιο που προκαλεί λιπόλυση, διαδικασία απομάκρυνσης λίπους.
Ένα πολυλειτουργικό μόριο, η γλαυκίνη, που διεγείρει τη λιπόλυση και επιβραδύνει την εμφάνιση νέων λιποκυττάρων (λιπώδη κύτταρα). Επιπλέον, είναι σε θέση να επιτύχει τα ίδια αποτελέσματα με τα ηχητικά κύματα που χρησιμοποιούνται στην τεχνική της σπηλαίωσης ή της υπερφόρτωσης, που ονομάζουμε φαινόμενο υπερευαισθησίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ LIPOGLAUCIN ™

Εξαλείφει την κυτταρίτιδα και τη φλούδα πορτοκαλιού, βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος και μειώνει την ένταση. Το δέρμα αποκτά ομαλή, ομοιόμορφη και ομαλή εμφάνιση.

Modelfit ™: Μειώστε και αναμορφώστε το σιλουέτα σας ακόμα και στις πιο έντονες περιοχές

Το Modelfit ™ είναι μια καινοτόμος θεραπεία σώματος που μειώνει και αναδιαμορφώνει. Καταβροχθίζει το πιο έντονο λίπος, μειώνει τη συσσώρευση λιπιδίων τη νύχτα (την πλέον επιρρεπή στιγμή για τη συσσώρευση λίπους) και μετατρέπει το λίπος σε μυϊκές ίνες, μιμούμενο άσκηση αντοχής.
Η εφαρμογή του ενδείκνυται για τα μέρη που επηρεάζονται γενικά από τη συσσώρευση λίπους: ισχίων, μηρών, γλουτών, βραχιόνων και κοιλιάς.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ MODELFIT ™

Μειώνει το τοπικό έντονο λίπος, ιδιαίτερα εκείνο που είναι δύσκολο να εξαφανιστεί με συμβατικές θεραπείες ή άσκηση, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος.

Επαγγελματική γραμμή κυτταρίτιδας της Tegoder Cosmetics

Η κυτταρίτιδα είναι η συσσώρευση λιπώδους ιστού σε ορισμένες περιοχές του σώματος, σχηματίζοντας οζίδια από λίπος, νερό και τοξίνες. Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε διάφορους παράγοντες: ορμονικές, διαιτητικές, γενετικές, συνήθειες ζωής, κλπ.
Αν και δεν αποτελεί σύμπτωμα οποιασδήποτε ασθένειας, για αισθητικούς λόγους είναι κάτι που ανησυχεί τις περισσότερες γυναίκες.
Η επαγγελματική γραμμή κυτταρίτιδας της Tegoder Cosmetics , που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε κέντρα ομορφιάς, έχει αναπτυχθεί για να εξαλείψει τους διάφορους βαθμούς κυτταρίτιδας (μαλακή κυτταρίτιδα, σκληρή κυτταρίτιδα και φλούδα πορτοκαλιού).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η εφαρμογή της θεραπείας κατά της κυτταρίτιδας μειώνει την κυτταρίτιδα, το φλοιό πορτοκαλιού και τα οζίδια του λίπους. Αποστραγγίστε τα συσσωρευμένα λιπίδια και κλασματώστε και μειώστε τα λιποκύτταρα. Έχει μεγάλη αντιφλεγμονώδη ικανότητα.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Lipoglaucin Cream 200

Εξαιρετικές δραστικές ουσίες: Νεράντζι, παπαΐνη, τεΐνη και L-καρνιτίνη. Δράση: Έντονη κατά της κυ..

42,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 34,44€

LipoGlaucin Oil

Εξαιρετικές δραστικές ουσίες: Ενζυματικό σύμπλεγμα παπαΐνης με βάση την λίπανση και εμπλουτισμένο με..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο