Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Πυκνότητα και Σύσφιξη

Καθυστερεί το βιολογικό ρολόι του δέρματός σας

 

Με την ηλικία και με διάφορους παράγοντες που συνδέονται άμεσα (τρόφιμα, εγκυμοσύνη, απώλεια ή αύξηση βάρους, ορμονικές αλλαγές ...), υπάρχουν αργές, αλλά σταδιακά σημαντικές αλλαγές στο δέρμα του σώματός μας: απώλεια πυκνότητας και σταθερότητας, χαλάρωση, αφυδάτωση ...
Η γραμμή Densefirm αναπτύσσεται για να διατηρεί και να ανακτά την απώλεια της πυκνότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος: προάγει την ανάπτυξη των θεμελιωδών δομικών και υποστηρικτικών στοιχείων στο δέρμα (κολλαγόνο, ελαστίνη, κλπ.), Λαμβάνοντας τα αποτελέσματα σε νεότερες ηλικίες , καθυστερεί το βιολογικό ρολόι του δέρματος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ DENSEFIRM

Διεγείρει το σχηματισμό των δομικών και υποστηρικτικών στοιχείων του δέρματος και τα διατηρεί εντελώς ενωμένα, επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη σφριγηλότητα και δερματική πυκνότητα. Το Densefirm είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εφαρμογή στους μηρούς, τους βραχίονες, τους γλουτούς, την κοιλιά και το στήθος.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Μια προσεκτική αναζήτηση για ποιοτικά ενεργά συστατικά, αποτελεσματικά και καινοτόμα, για την ανάπτυξη μιας γραμμής που καθυστερεί το βιολογικό ρολόι μπροστά από το χρόνο.
- Φυτοοιστρογόνα : μόρια από φυτά με χημική δομή, πολύ παρόμοια με τα οιστρογόνα που βοηθούν στη ρύθμιση της οιστρογονικής ελάττωσης, που συνδέεται άμεσα με την απώλεια πυκνότητας και σταθερότητας στο δέρμα, που προέρχεται από το πέρασμα των ετών.
- Βιοπεπτίδια κολλαγόνου και ελαστίνης που επιτρέπουν τη βελτίωση της ακεραιότητας του ιστού του δέρματος, την αναδιάρθρωση σε βάθος και την ενεργοποίηση του δέρματος.
- Γαλακτοαραβινάνη : είναι ένας πολυσακχαρίτης που παράγεται από το δέντρο της ξυλείας και παρέχει πολλαπλά οφέλη όπως η διατήρηση της ενυδάτωσης

DENSEFIRM στο σπίτι

Προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι.
Επίσης ως συμπλήρωμα και προορίζεται να ενισχύσει τα αποτελέσματα της θεραπείας με Densefirm στο κέντρο ομορφιάς σας.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Densefirm Pack OK I

Πλήρης συσκευασία σώματος για καθημερινή χρήση με δράση αναζωογόνησης, σύσφιξης και τόνωσης. Το Dens..

64,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 51,69€

Densefirm Breast 150 ml

Εξαιρετικές δραστικές ουσίες: Φυτοοιστρογόνα, πεπτίδια κολλαγόνου και ελαστίνης και Αφρικανική Kigel..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Densefirm Cream 500 ml

Εξαιρετικές δραστικές ουσίες: Φυτοοιστρογόνα, πεπτίδια κολλαγόνου και ελαστίνης, και οργανικό πυρίτι..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο